Fasadarbeten i Stockholm

Specialisten på fasadarbeten sedan 1980 – kontakta oss för en offert.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi kan åta oss såväl små som stora uppdrag
Att anlita oss är en investering i byggnadens värde
Våra hantverkare har lång erfarenhet av fasadputs
Vi lämnar garanti på ett arbete av högsta kvalitet

Behöver du hjälp med fasadarbeten i Stockholm? Kanske är ditt hus i behov av en fasadrenovering, målning, murning eller något annat underhåll som krävs för att ditt hus ska se fint ut och samtidigt hålla fukten ute. Fasaden är ditt hus ansikte utåt och därför gäller det att ta väl hand om den.

Vi utför fasadarbeten i Stockholm och hjälper ditt hus att vara välmående och i gott skick under många år framöver. Vi kan hjälpa dig med såväl stora villor som småhus och radhus och allt arbete blir givetvis utfört på ett fackmannamässigt sätt. Kontakta oss gärna för att få en offert.

Vad kostar fasadarbeten i Stockholm?

Priset är en av de viktigaste frågorna när det gäller fasadarbeten i Stockholm. Många har en strikt budget att följa samtidigt som huset behöver ses om och tas om hand. Vi ger dig en kostnadsfri offert utan att du binder upp dig till något för att du ska kunna jämföra våra konkurrenskraftiga priser med andra aktörer på marknaden.

Vad fasadarbetet för just din bostad kommer att kosta beror på vilken typ av fasadarbete du önskar ha genomfört, storleken på din bostad somt den nuvarande fasadens skick. Har ditt hus kanske en gammal och trasig fasadputs som behöver rivas ner för att senare applicera ny puts, eller har du ett trähus som du vill sätta fasadputs på. Våra yrkesskickliga fasadhantverkare har under årens lopp renoverat hundratals hus och utfört fasadarbeten i Stockholm på hus i alla olika skick. De kan därför enkelt hjälpa dig att uppnå rätt resultat. 

Be om en kostnadsfri offert

För att få en kostnadsfri offert är det bra om du beskriver ditt hus så noggrant som möjligt. Vi vill gärna veta hur stort ditt hus är samt få information om det nuvarande skicket samt det fasadarbete du vill ha utfört för att kunna ge en så specifik offert som möjligt. 

Ta hjälp av en skicklig hantverkare

Fasadarbeten i Stockholm kan även innebär en rad andra jobb än just applicering av fasadputs. Kanske behöver du en skicklig hantverkare som kan slipa eller måla träfasader. Alla delar av husets fasad är lika viktiga för att den ska kunna skydda huset mot väder och vind.  

Fasadarbeten är något som man helst inte bör utföra på egen hand. Det är viktigt att ha i åtanke att det är just fasaden som skyddar ditt hus och som står pall i Sveriges alla väderlekar. Det är fasaden som skyddar mot blåst, regn, värme, eld, fukt och mögel. Om fasaden är trasig eller utförd på fel sätt kan fukt leta sig in, utvecklas till mögel och därefter förstöra din bostad. Det är därför bra att be om hjälp med alla typer av fasadarbeten eftersom risken att huset eller fasaden förstörs är stor. 

ROT-avdrag på fasadarbeten i Stockholm

Fasadarbeten kan vara dyra, men låt inte det hindra dig från att anlita professionell hjälp. Du kan alltid använda ditt ROT-avdrag för att dra av hela 30 % av arbetskostnaden. På så vis kan du spara en hel del på priset och din budget räcker längre. Be oss om en offert redan idag.