Fasadputs för bostadsrättsföreningar

Specialisten på Fasadputs sedan 1980 – kontakta oss för en offert.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi kan åta oss såväl små som stora uppdrag
Att anlita oss är en investering i byggnadens värde
Våra hantverkare har lång erfarenhet av fasadputs
Vi lämnar garanti på ett arbete av högsta kvalitet

Specialisten på Fasadputs i Stockholm

Är din bostadsrättsförening i behov av fasadrenovering? Vi kan hjälpa dig att skydda din fastighet med fasadputs som håller under många år. Med ny fasadputs kommer dessutom fastigheten att se fräsch ut och ge ett gott intryck till alla som är intresserade av att bo eller driva företag i fastigheten. 

Många större hus runt om i landet är klädda i puts. Det är ett fasadmaterial som skyddar huset mot de blandade väderlekarna här i Sverige och dessutom är det ett material som är enkelt att underhålla. Om du behöver hjälp med fasadputs för bostadsföreningar så kan vi givetvis hjälpa dig. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert om du behöver renovera eller byta fasadputs på fastigheten.

Yrkesskickliga hantverkare med lång erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet och stor kompetens när det kommer till alla typer av fasadputs. Vi utför fasadarbeten på såväl småhus som villor och stora fastigheter. Våra kunder sträcker sig från villaägare till bostadsföreningar och inga uppdrag är för små eller för stora.

Vår yrkesskicklighet och noggrannhet ser till att alla fasadarbeten blir utfört i tid och på ett fackmannamässigt sätt. Vi kan erbjuda såväl referenser som en kostnadsfri offert för vårt arbete. 

Vi ser till att byta fasadputs på bostadsföreningars fastigheter snabbt och effektivt så att de inte ska påverka trivseln eller störa de boende.

Fasadputs – enkelt, prisvänligt och bra för fastigheten

Vi utför fasadputs för bostadsföreningar oavsett vilket underlag din fastighet har. Vi kan nämligen applicera fasadputs på såväl träfasader, tegelfasader och fasader med gammal puts. Om den gamla putsen är sliten och trasig så kan vi riva den och applicera ny puts. Om den är hel så renoverar vi den bara för att ge fastigheten ett estetiskt fint utseende. 

Vi kan också applicera en putsfasad på tegel om din fastighet just nu är tegelbeklädd. Genom att byta till puts så får du en fasad som håller i många år. Att applicera fasadputs på tegelfasader är extra bra om det till exempel finns sprickor i murbruket. Då kan nämligen fukt komma in i fastigheten. Vi applicerar putsen på ett sådant sätt att fukt kan släppas ut från teglet men inte komma in i huset. 

Vi kan applicera enstegsfasad och tvåstegsfasad, byte av fasad till putsfasad och hjälpa till att skydda fastigheten mot regn, väta, kyla, fukt, snö och vind. Alla fastigheter behöver regelbundet ett ansiktslyft för att se till så att fasaden skyddar byggnadens inre mot fukt, mögel och annat som i längden är skadligt för huset.

Noggrann undersökning innan arbetet påbörjas

Innan vi rekommenderar en omfattande renovering av fasadputs för bostadsföreningar så undersöker vi alltid fastigheten för att se dess nuvarande skick. Att applicera fasadputs för bostadsföreningar är ett kostsamt projekt då fastigheterna ofta är stora, därför renoverar vi alltid gammal puts när det är den optimala lösningen. Om den nuvarande putsen är hel och utan sprickor finns det ofta ingen anledning att riva den. 

Du kan lita på att vi alltid föreslår den bästa lösningen för dig. Kontakta oss gärna för att få en gratis offert. Då får du en uppfattning om vad fasadputs för bostadsföreningar kostar och därefter kan du besluta dig för om du vill gå vidare eller inte.

Vad kostar det med fasadputs för bostadsrättsföreningar?

Att byta fasadputs är en stor insats för huset, men det är också en riktigt bra investering i husets livslängd. Fasadputs håller ofta i över 30 år. Det är fasaden som skyddar huset mot påfrestningar i form utav väder och vind och det är därför viktigt att den är hel och av hög kvalitet. 

När vi skickar en prisoffert tar vi ställning till hur stort huset är, vilken typ av material som ska användas samt vilken typ av ställningar som krävs för att nå runt hela huset. Allt detta påverkar priset i offerten. Vår offert är kostnadsfri och du binder inte upp dig till något utan kan använda den för att jämföra våra låga priser mot andra aktörer.

Viktigt att ha i åtanke vid byte av fasadputs för bostadsföreningar

När du kontaktar oss för fasadputs för bostadsföreningar så utvärderar vi vilket behov just din fastighet har av en ny fasad och vilka åtgärder som behövs. Vi ger en offert och genomför hela renoveringen av fasaden.

När det gäller byte av fasadputs för bostadsföreningar så finns det ofta många extra saker att ha i åtanke jämfört med när man byter fasadputs på mindre hus. Kanske vill du passa på att tilläggsisolera fastigheten medan fasaden renoveras. I så fall får du ett varmare hus som håller tätt, något som kan bidra till ett mer välmående hus och sänkta elkostnader. 

Du kan även passa på att bygga större balkonger när fasaden renoveras om det är ett behov eller vanligt önskemål. Fönster, plåtar och målning är annat som ofta kombineras i samband med att fasadputsen renoveras. Byte av fasadputs är en stor investering så det är viktigt att ha i åtanke vad som bra på kort och lång sikt, både ekonomiskt, för de boende och för fastigheten.

Därför ska du anlita en professionell firma

Att ta hand om en fastighets fasad är ett stort och tidskrävande projekt samtidigt som det krävs rätt ekonomiska tillgångar. Det är inte något som görs i en handvändning. Det är dock viktigt att alltid anlita en trygg och pålitlig firma med rätt erfarenhet och kompetens. Det är här vi kommer in.

Vi vet hur viktig fasaden är för en fastighet och vi håller alltid hög standard på våra arbeten. En fasad kan man som fastighetsägare inte sköta på egen hand då det finns mycket som kan gå fel om fasaden går sönder eller inte behandlas på rätt sätt. I längden kan det då leda till fukt och mögel inne i fastigheten vilket i sin tur leder till kostsamma renoveringar. 

Vi applicerar fasadputs för bostadsföreningar så att deras fastigheter ska vara trivsamma, välmående och estetiskt fina. Vi har rätt utrustning, stor kunskap om materialval och utför arbetet på ett effektivt och skickligt sätt. Du kan beställa en kostnadsfri offert redan idag för att kunna bilda dig en uppfattning om vad byte av fasadputs för bostadsföreningar kostar.