Fasadputs i Bromma

Specialisten på Fasadputs sedan 1980 – kontakta oss för en offert.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi kan åta oss såväl små som stora uppdrag
Att anlita oss är en investering i byggnadens värde
Våra hantverkare har lång erfarenhet av fasadputs
Vi lämnar garanti på ett arbete av högsta kvalitet

Specialisten på fasadputs i Bromma

Fasadputs i Bromma

 

 

 

Behöver du hjälp att fräscha upp din fasad och kanske ge ditt hus ett ansiktslyft? Vi kan hjälpa dig med fasadputs i Bromma och allt som har med just denna fasadstil att göra. Med fasadputs får du ett välmående och estetiskt vackert hus med en fin fasad som håller under många år. Fasaden skyddar ditt hus mot fukt, vind och kyla och håller ditt hus helt och rent. Fasadputs har dessutom en fin ytstruktur och du kan måla den i en fin kulör för att pigga upp husets utseende.

Vi är experter på fasadputs

Japp, det stämmer faktiskt. Tillsammans har vi en oerhört lång erfarenhet av allt som har med fasadputs att göra och vi har varsamt renoverat och fräschat upp hundratals hus i Bromma under årens gång. Våra anställda för fasadputs i Bromma är mycket hantverkskunniga och skickliga och därför kan vi garantera dig ett väl utfört arbete.

Vi tar inga överpriser för att applicera fasadputs, tvärtom är det vårt nöje att ge dig ett kostnadseffektivt erbjudande för att skydda ditt hus. Allt för att det ska hålla sig fritt från fukt och mögel och dessutom se fint ut. Du kan kontakta oss för en kostnadsfri offert för fasadputs i Bromma.

Därför ska du välja fasadputs

Runt om i hela landet, men framförallt i huvudstaden, har fasadputs använts under många år och har väl beprövad erfarenhet. Faktum är att puts använts ända sedan antikens dagar. Ditt hus står i Sverige och det innebär att det dagligdags utsätts för vind, regn, snö, kyla, sol och snabba väderomställningar. Därför kräver det en tålig fasad som låter huset andas samtidigt som ingen fukt släpps in. Det är här fasadputs kan hjälpa dig.

Vi applicerar fasadputs i Bromma på nästan alla sorters villkor. Oavsett om ditt hus just nu är klätt i trä, tegel eller gammal puts så kan vi hjälpa dig. Vi kan renovera din nuvarande fasad eller, om den är trasig, riva den och applicera ny.

Vad kostar fasadputs i Bromma?

Fasadputs i Bromma

Vad det kostar att applicera fasadputs i Bromma beror på ditt hus och dess nuvarande skick. Ju större huset är, desto högre blir kostnaden då det krävs både mer tid och material.

Priset beror på vilken typ av puts du väljer. Du kan nämligen välja mellan olika kornighet för att få olika typer av struktur på huset. Priset varierar dessutom beroende på om huset har gammal puts som först måste rivas, om huset nuvarande puts ska renoveras eller om du vill applicera fasadputs på ett trä- eller tegelhus. Genom vår offert får du snabbt en uppfattning om priset. 

Använd ditt ROT-avdrag för lägre kostnad

Något du inte får missa är att du kan använda ditt ROT-avdrag även när det kommer till att renovera ditt hus fasad. Genom att använda ROT-avdraget kan du spara 30 % på arbetets dyraste del, nämligen arbetskostnaden. Därmed kommer du att få en mycket lägre faktura. 

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert om vad det skulle kosta att renovera just ditt hus och få dit en snygg fasadputs.