Fasadputs Stockholm

Specialisten på Fasadputs sedan 1980 – kontakta oss för en offert.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi kan åta oss såväl små som stora uppdrag
Att anlita oss är en investering i byggnadens värde
Våra hantverkare har lång erfarenhet av fasadputs
Vi lämnar garanti på ett arbete av högsta kvalitet

Detta kostar fasadputs i Stockholm

Att måla om fasadputs är relativt billig och färgen håller sig fin under många år. Fasadputsen är dessutom skötselfri. Det största kostnaden kommer när fasadputsen byggs upp. För att applicera fasadputs på ett hus krävs en stor hantverksskicklighet och dessutom en känsla för estetik så att arbetet blir snyggt utfört. 

Det första vi gör när vi utför en fasadputs i Stockholm är att undersöka byggnaden. Det vi då gör är att vi undersöker fasadens konstruktion, oavsett om byggnaden redan har puts eller om du vill ge huset ett ansiktslyft. Att bedöma fasadens skick är viktigt innan en renovering kan påbörjas, allt för att det ska bli rätt och snyggt utfört. 

Putsningen av ditt hus består av tre skikt: grundning, utstockning och ytputs, allt för att skapa den perfekta ytan och fasaden. Alla stegen utförs noggrant innan vi målar på den kulör du valt.

Pris för fasadputs i Stockholm + ROT-avdraget

Hur mycket fasadputs kommer att kosta för just ditt hus beror på en rad olika saker. Hur stor är din byggnad, vilket skick är den nuvarande fasaden i, vad ska putsen appliceras på olika vilka material ska användas. Vi behöver ha mycket information för att kunna ge dig ett pris. Priset baseras på väggens yta och anges i kronor med m2. Kontakta oss gärna redan idag för att få en gratis offert på fasadputsning. 

Saker som kan påverka priset för din fasadputsning är bland annat hur lättillgängligt ditt hus är, vilken typ av utrustning som behövs, om putsen renoveras eller rivs samt arbetskraften. Generellt är det just arbetskostnaden som är det dyraste med en ny fasadputs i Stockholm. 

Ofta kan du använda dig av ROT-avdraget för att få en lägre arbetskostnad. På så vis blir din putsfasad billigare och kostnadseffektivare och du kan helt enkelt spara en hel del pengar. Med ROT-avdraget har du möjlighet att dra av 30 % av arbetskostnaderna.